FOTO: Održano klupsko natjecanje među mlađim kategorijama

kiajakturnir2020291

Podijeli s prijateljima

U nedjelju 4. listopada s početkom u 11 sati na tzv. Ljubekovoj bari, na inicijativu trenera, a u organizaciji Kajak kluba Belišće održalo se klupsko natjecanje među mlađim kategorijama od škole kajaka do mlađih juniora u jednoklecima, odnosno jednosjedima na 200 metara. Natjecanju je prethhodio tečaj samogradnje čamaca od stakloplastike.

Na natjecanju je sudjelovao 31 član kluba. S obzirom na epidemiju Covid 19 treneri Ivan Orešković, Tea Galić, Marko Jelkić i Tin Orešković naporno su trenirali s mladim članovima Kajak kluba Belišće što se i potvrdilo na natjecanju.

S ovime zaključila se jedna sezona u Kajak klubu Belišće. Podršku mladim sportašima svojim prisustvom dao je i Milan Zamaklar, predsjednik ZŠU Belišće. Nakon natjecateljskog dijela svim natjecateljima uručene su medalje, nakon čega se predsjednik kluba Stjepan Krznarić osvrnuo na odrađenu sezonu istaknuvši donacije i kupnje novih čamaca i ulaganja u opremu. Također, od strane kluba nagrađeni su ovogodišnji državni prvaci seniori Marko Jelkić i Petar Ivić, te kadeti Leon Potočki, Ian Andraković, Dino Zanoški, Šimun Petranović, Mia Stojaković, Paola Savić, Sara Mikulić i Klara Čakalić koji su, podsjetimo, osvojili i pehar za ekipno treće mjesto u državi. Kajak klub Belišće nagradio ih je poklon bonovima u Polleo Sportu. Nakon službenog dijela uslijedio je ručak te druženje u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama.

REZULTATI:

C1 MLAĐI JUNIORI

 1. Bruno Mesić
 2. Jan Kukec

C1 KADETI

 1. Ivan Nađ
 2. Damjan Rold
 3. Stiven Petriš
 4. Dominik Savić
 5. Luka Čakalić

K1 KADETI

 1. Filip Arsenić
 2. Šimun Petranović
 3. Dino Zanoški
 4. Stjepan Vidošić
 5. Fran Šimić

K1 KADETKINJE

 1. Paula Savić
 2. Sara Mikulić
 3. Iva Zelenić

MK1 MLAĐE KADETKINJE

 1. Mia Stojaković
 2. Stefani Petriš
 3. Klara Čakalić

MK1 MLAĐI KADETI

 1. Leon Potočki
 2. Ian Andraković
 3. David Grgić
 4. Teo Krznarić

MK1 ŠKOLA KAJAKA DJEVOJČICE

 1. Maja Konstantinović
 2. Ema Krznarić
 3. Lana Mikolašević

MK1 ŠKOLA KAJAKA DJEČACI

 1. Mihael Svrtan
 2. Teo Mikulić
 3. Ivan Konstantinović
 4. Leon Mikolašević
 5. Toni Heđa
 6. Jakov Huis

Više vijesti