Poziv na upise u školu kajaka

kiajakturnir202042

Podijeli s prijateljima

Kajak klub Belišće poziva sve roditelje da upišu svoje dijete u besplatnu školu kajaka. U našoj školi kajaka mogu sudjelovati djeca svih dobnih skupina, a posebno nam je drago što iz godine u godinu raste broj djevojčica.

Kajak – za kvalitetan razvoj i zdravlje vašeg djeteta

Škola kajaka se, kao i svi treninzi, odvija u kontroliranim uvjetima pod stručnim vodstvom trenera. Klub osigurava svu potrebnu opremu kao što su kajaci, vesla, te sigurnosni prsluk.

Kajakaštvo je prije svega zdrav sport koji pospješuje razvoj djece. Osim muskulature, razvija se motorika i timski duh. Kod veslanja kajaka rade sve skupine mišića u tijelu, a ne samo ruke. Uključuje rotacije trupa, kukova i nogu koje pomažu da se oslonite, balansirate i čak usmjerite kajak. Kod svih tih muskulaturnih “vježbi” dijete razvija naprednu motoriku. Naravno, pospješuje se i kardiovaskularno zdravlje.

Neka i vaše dijete bude dio sporta i najtrofejnijeg kluba koji je iznjedrio najviše olimpijaca u cijeloj Republici Hrvatskoj.

Roditelji će detaljnije informacije o školi kajaka dobiti nakon ispunjavanja niže forme za prijave. Prijava nije obvezujuća.

Prijava za školu kajaka

Više vijesti