Kajak klub Belišće osvojio 2. ekipno mjesto, 28 medalja, dva pehara na Međunarodnoj regati Slavonski Brod 2022.

slavonski-brod2022-molnar006

Podijeli s prijateljima

7. svibnja kajakaši Kajak kluba Belišće, u pratnji trenera Tee Galić Ćužić i Ivana Oreškovića te podršku predsjednice Roberte Arsenić i roditelja, sudjelovali na međunarodnoj regati Slavonski Brod 2022.

Naši sportaši osvojili su čak 28 medalja, pehar za drugo ekipno mjesto te dva pojedinačna pehara za prva mjesta u memorijalnim utrkama.

Filip Arsenić kajakaš junior izdominirao je u svim utrkama osvojivši 4 zlata te pehar za prvo mjesto u Memorijalnoj utrci Vedran Ribić. Svakako treba spomenuti i da je Filip osvojio zlato i među seniorima na 200 metara te na 2000 metara kada je u cilj ušao prvi među muškim natjecateljima iz svih kategorija.

Bruno Mesić kanuist junior kući se vratio s dva srebra i zlatom. Uz zlatnu medalju dobio je i pehar za pobjedu u memorijalnoj utrci Ivica Blažević.

Leon Potočki kajakaš kadet osvojio je tri srebra.

Ian Andraković kajakaš kadet dvije bronce i srebro.

Mia Stojaković kajakašica kadetkinja dvije bronce i zlato.

Ema Krznarić MK1 škola kajaka djevojčice srebro.

Jan Kukec kanuist mlađi junior 2 srebra.

Luka Čakalić C1 mlađi juniori bronca.

Paula Savić mlađe juniorke kajak 3 bronce.

Damjan Rold kanuist kadet bronca i srebro.

Teo Mikulić MK1 škola kajaka dječaci zlato.

Šimun mlađi junior kajak bronca.

Dominik Savić kanuist kadet srebro.

Naših 25 natjecatelja osvojilo je 2. ekipno mjesto te pehar za isto u vrlo jakoj konkurenciji 200 kajakaša iz 5 različitih država.

Na ovom natjecanju još su sudjelovali i doprinijeli bodovima i Mihael Svrtan, Toni Heđa, David Grgić, Klara Čakalić, Teo Krznarić, Stjepan Vidošić, Maja Konstantinović, Ivano Delač, Sara Mikulić i Jakov Jeger.

Treneri su pokazali da rade vrhunski posao sa sportašima i da se doista svaki trening isplatio i pridonio ovom odličnom rezultatu. Domaćinima zahvaljujemo na divnom gostoprimstvu i domaćinstvu.

Više vijesti