Klupsko natjecanje mlađih uzrasta i donacija dva čamca

kajak

Podijeli s prijateljima

U nedjelju 4. listopada s početkom u 11 sati na tzv. Ljubekovoj bari u organizaciji Kajak kluba Belišće održat će se klupsko trening – natjecanje među mlađim kategorijama od škole kajaka do mlađih juniora u jednoiklecima odnosno jednosjedima 200 metara. Na natjecanju sudjeluje 30 članova kluba. Ovim natjecanjem zaključit ce se još jedna sezona u Kajak klubu Belišće. Uprava kluba odlučila se na prijedlog trenera da se zbog odgođenih kupova zbog Covid-19 epidemije održi interno natjecanje.

DONACIJA DVA ČAMCA

Proteklog tjedna u klub su isporučena dva K1 čamca mađarskoga proizvođača Kape. Kupovinu čamaca sponzorirala je valpovačka tvrtka VD INDUSTRIEMONTAGE VALPOVO, koja je u vlasništvu gospodina Vladimira Varge. Ovom prigodom želimo još jednom zahvaliti gospodinu Vargi za sve što je učinio za naš klub, jer pored ove donacije Klub je ove godine primio i donaciju od 3 MK1 i konstrukciju za dva pontona.

TEČAJ SAMOGRADNJE

U nedjelju s početkom u 9 sati održat će se tečaj samogradnje čamaca.
Tečaj je organizirao Klub u suradnji sa Hrvatskim kajakaškim savezom i Hrvatskom zajednicom Tehničke kulture. Čamac koji će biti napravljen ostaje u Klubu.

Sve aktivnosti održati će se u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama.

Više vijesti