Nedjelju rezervirajte za kajakaški spektakl – Više od 200 natjecatelja na Majskom turniru gradova i Kupu RH

foto-natjecanje

Podijeli s prijateljima

U nedjelju, 08. svibnja, Kajak klub Belišće domaćin je 1. utrke Kupa Republike Hrvatske i 51. Majskog turnira gradova 2022., koji su ujedno u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća.

Središte kajakaškog sporta u Hrvatskoj u nedjelju će biti upravo Belišće u kojem se očekuje više od 200 sportaša iz deset hrvatskih klubova. Iz Kajak kluba Belišće sudjelovat će 25 kajakaša, kajakašica i kanuista. Čekaju nas utrke od najmlađih uzrasta iz škole kajaka, pa do onih najiskusnijih.

Na radost mnogih veslača ove godine veslat će se na Dravi ispred Kajak kluba Belišće, a natjecanja će početi u 11 sati. Naravno,u sklopu Majskog turnira gradova održat će se i memorijalna utrka „ Matija Ljubek” u kanuu jednokleku na 500 metara, za koju su predviđene i posebna priznanja.

– Pozivamo sve ljubitelje veslanja i simpatizere da nam se pridruže na desnoj obali rijeke Drave (ispod mosta) te time daju podršku svim kajakašicama, kajakašima, kanuisticama i kanuistima. Svojim navijanjem i pljeskom ispratite svaku utrku te tako dajte  do znanja natjecateljima da se mukotrpni treninzi i bezbrojni preveslani kilometri isplate i prepoznaju u široj zajednici, poručuje Roberta Arsenić, nova predsjednica Kajak kluba Belišće.

Više vijesti