SUBOTU REZERVIRAJTE ZA ODLAZAK NA DRAVU – VIŠE OD 200 NATJECATELJA NA MAJSKOM TURNIRU GRADOVA I KUPU RH

majski2022039

Podijeli s prijateljima

U subotu, 29. travnja, Kajak klub Belišće domaćin je 1. utrke Kupa Republike Hrvatske i 52. Majskog turnira gradova , koji su ujedno u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća.

Središte kajakaškog sporta u Hrvatskoj u subotu će biti upravo Belišće u kojem se očekuje više od 200 sportaša iz osam hrvatskih klubova. Čekaju nas utrke od najmlađih uzrasta iz škole kajaka, pa do onih najiskusnijih.

Na radost mnogih veslača i ove godine veslat će se na Dravi ispred Kajak kluba Belišće, a natjecanja će početi u 10 sati. Naravno,u sklopu Majskog turnira gradova održat će se i memorijalna utrka „ Matija Ljubek” u kanuu jednokleku na 500 metara, za koju su predviđena i posebna priznanja.

Pozivamo sve ljubitelje veslanja i simpatizere da nam se pridruže na desnoj obali rijeke Drave (ispod mosta) te time daju podršku svim kajakašicama, kajakašima, kanuisticama i kanuistima. Svojim navijanjem i pljeskom ispratite svaku utrku te tako dajte  do znanja natjecateljima da se mukotrpni treninzi i bezbrojni preveslani kilometri isplate i prepoznaju u široj zajednici.

Više vijesti