Susret veterana Kajak kluba Belišće

kajak2021-majski019

Podijeli s prijateljima

Na poziv predsjednice Kajak kluba Belišće, Roberte Arsenić, u prostorijama Kluba održao se prvi susret veterana. Nakon mnogo godina u subotu, 22. listopada, 16 veterana Kajak kluba Belišće koji iza sebe imaju brojne odveslane kilometre, okupili su se kako bi se prisjetili dana kada su i sami veslali rijekom Dravom i osvajali medalje na brojnim natjecanjima.

Neki od njih nisu se vidjeli i dvadesetak godina što je ovaj susret učinilo još posebnijim. I sama predsjednica Kluba je veteranka. Osim pogleda u prošlost i prisjećanja vremena koja su proveli zajedno dotaknuli su se i budućnosti. Neki od veterana su pokazali i interes za sudjelovanje u radu kluba i pružanju pomoći i podrške na pojedinim područjima. Oni koji se nisu pridružili iz opravdanih razloga iskazali su želju za druženjima u budućnosti.

Na prijedlog predsjednice kluba, a uz jednoglasno prihvačanje okupljenih, olimpijac i počasni član Kajak kluba Belišće, Emanuel Horvatiček, zadužen je za buduće susrete koji će prema planu postati tradicija. Kajak klub Belišće nakon niza godina na okupu će imati brojne veterane što svakako pridonosi očuvanju uspomena, ali i napretku ovog belišćanskog kluba. Na druženju je bilo veselo, spominjale su se brojne uspješnice i osobe koje su zadužile ovaj sport općenito, a osobito Kajak klub Belišće. Ovo je još jedan korak naprijed u radu i ostvarivanju ciljeva novog vodstva Kajak kluba Belišće.

Možda jednog dana ponovo i zaveslaju s pomlatkom Kluba na državnim i ostalim natjecanjima. Nikad se ne zna!

Više vijesti